5% extra korting door rechtstreeks op onze website te boeken

RESERVEER NU

AANKOMST
VERTREK
KORTINGSCODE

Toerisme

Wandelen

De zee, bijna altijd in kalmte, met meer dan 300 dagen zon per jaar, aangename temperaturen en meer dan 6 kilometer strandboulevard, die doorgaat in het volgend dorpje van Benalmadena. Moest dit nog niet genoeg zijn, onze stad behoort tot La Senda Litoral en la Gran Senda de Málaga, twee wandelroetes, die samenkomen via Camino del Agua

Stranden

Los Álamos

Moderne beach bars met chill out muziek, een groot aanbod aan aktiviteiten voor alle leeftijden, en een bruisend nachtleven maken van Los Alamons een van de meest interesante stranden. Deze situeert zich op de grens tussen Torremolinos en Malaga, het verste gelegen buiten het centrum van Torremolinos. Hun groot aanbod aan aktiviteiten zorgt voor een verplicht bezoek aan deze jeugdelijke en cosmopolitische zone. Je kan er te voet geraken maar ook met de bus of met de trein  met haltes in La Colina of Los Alamos.

El Bajondillo

Doe je zwemkleren en je slippers aan, leg je strandhanddoek en doe je parasol open. Maak jezelf klaar om te genieten van een van de beste stranden van de Costa del Sol, in het hartje van Torremolinos. El Bajondillo, een uitgestrekt strand van 40 meter breed en 1 kilometer lang, bevindt zich praktisch in het centrum van Torremolinos, en is daarbij het meest bezichte strand. Gekwalificeerd als Urban strand, zeer gewaardeer door toeristen en lokale bevolking, dankzij hun groot aanbod aan diversiteiten en plezier.

Playamar

Hotels, restaurantjes, watersports en relax, dit alles op een droomstrand. Maak je klaar om te zweten tijdens een beach volley match, of voel de snelheid op een surfplank. In Playamar worden tal van aktiviteiten aangeboden maar je kan er ook genieten van een lekkere cocktail onder de parasol.

La Carihuela

Deze traditionele vissersbuurt behoudt nog de origínele escentie. Snel zal je begrijpen waarom in de jaren 50 en 60, Grace Kelly, Ava Gardner, Orson Welles of Frank Sinatra dit strand uit kozen om te genieten van de Costa del Sol. Samen met het strand kan je er genieten van een prachtige dijk, met talloze restaurantjes, winkels, bars en beach clubs. Als je westwaarts wandelt kom je op de playa del Saltillo en vervolgens in Puerto Marina, de haven van Benalmadena. Langst de andere kant kom je in La Punta of Morro, het natuurijk monument die de dijk van Torremolinos in 2 splitst.

Om te feesten

Torremolinos biedt een uitgebreide waaier aan nachtleven aan, voor elk wat wils. Dit is de ideale stad een stapje in het nachtleven te plaatsen met als La Plaza Nogalera en Los Alamos als uitblinkers. Dit zijn de ideale plaatsen om rustig van een cocktail te genieten op een of ander terras, of te dansen tot de morgenstond.. Veel lokalen zijn gespecialiseerd in de LGTBI wereld.

Relax

Is je doel om te relaxen dan is Torremolinos de ideale stad, stranden met fijn zand om te zonnebaden, genieten op een ligbedje of culinair genieten in een van de talrijke restaurantjes. Je vindt er moderne Beach Clubs, de autenthieke ligbedjes, of de mogelijkheid om zelf je parasol mee te nemen naar het strand en te genieten van de rust op de uitgestrekte stranden, zoals onder meer Los Alamos, of op de meer drukke stranden van de Carihuela. Ja, Torremolinos heeft voor iereen wat, ben je nu alleen, een koppel of met een groep vrienden, het maakt niet uit..

Kultuur

Onze gemeente heeft een zeer gevulde kulturele agenda, met tal van evenementen gedurende heel het jaar door. Interessante plaatsjes om te bezoeken zoals La Torre Pimentel, La Csa de los Navajas of de Botanische tuin. De offerte is zeer uitgebreidt alsook voor kinderen die onder meer kunnen genieten van het water pret park Aqualand.
Bron: www.turismotorremolinos.es